Skip to main content
Crisis, klachten en privacy

Crisis
Voor noodsituaties is de Algemene crisisdienst van GGZ-Oost Brabant 24 uur per dag te bereiken onder nummer 088 – 846 04 62. Je kunt ook de dienstdoende huisartsenpost bellen. 

Voor zelfmoordpreventie belt je 0800-0113. De Luisterlijn is te bereiken onder 088-0767000 

Huiselijk geweld en Kindermishandeling
Het steunpunt Huiselijk Geweld is te bereiken op 0900-1262626
Het Advies en Meldpunt Kindermishandeling op 0900-1231230

Klachten en Geschillen
Als je een klacht hebt over je behandeling en je komt er met je therapeut of regiebehandelaar niet uit dan kun je een klachtenbrief sturen gericht aan de Klachtenfunctionaris van Het Levensatelier. Deze zal dan een onafhankelijk onderzoek starten en een uitspraak doen over de klacht. Als je het niet eens bent met de uitspraak kun je de geschillencommissie benaderen. Het Levensatelier is aangesloten bij De Geschillencommissie Zorg, deze is onafhankelijk. Voor verdere informatie kun je terecht op www.degeschillencommissiezorg.nl

Het Levensatelier werkt volgens de beroepsprotocollen van de NVP (Nederlandse Vereniging van Psychotherapie).

Privacy statement Het Levensatelier
Klik hier voor het privacy statement van Het Levensatelier in het kader van de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG)

Ideeënformulier (idee, verbeterpunt, signaal of klacht)

Mocht je een idee, verbeterpunt of klacht voor/over onze organisatie of werkwijze hebben dan horen wij dat graag. Wij willen dat onze cliënten onze aanpak als zeer positief ervaren. Vandaar staan wij ook open voor de ideeën, meningen en kritische punten van jou. Dus heb je een goed idee of een verbeterpunt, vertel het ons! Maar ook negatieve ervaringen over jouw begeleider of andere medewerkers van de organisatie kunt je natuurlijk aangeven. Alle meldingen die door jou of mede-cliënten worden aangedragen worden binnen onze organisatie opgepakt. Indien je dat wenst kunnen we jou ook voorzien van een terugkoppeling.

Om je idee, verbeterpunt, signaal of klacht aan ons door te geven kun je onderstaand formulier invullen.

Als je intern met Het Levensatelier niet tot een goede oplossing komt kan jouw klacht worden behandeld door een externe Geschillencommissie. Wij zijn aangesloten bij de Geschillencommissie Zorg https://www.degeschillencommissiezorg.nl/.

Het Levensatelier.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Hulp nodig?