Skip to main content

Medewerkers

Medewerkers Ontspanning

Marijn Scharten-van der Velden

Shantala zorg, Rebalancer in opleiding

Hoi, mijn naam is Marijn van der Velden, ik ben van oorsprong docent verpleegkunde. Binnen Het Levensatelier bied ik, als ervaringsdeskundige, Shantala gecombineerd met Rebalancing behandelingen en coaching.  Vanuit mijn eigen ervaring en ontwikkeling weet ik dat jeugdtrauma’s niet alleen in je hoofd gaan zitten maar ook in je lichaam. Daar werk ik dan ook beide mee tijdens mijn sessies met jou.                                                                         

 Deze ontdekking heb ik gedaan gedurende mijn eigen reis in het leren omgaan met mijn trauma. De sessies lichaamsgericht werken en mijn opleidingen lichaamswerk hebben de basis gelegd voor het begeleiden van anderen.  Al enige tijd pas ik Shantala toe, ook ben ik volop bezig met het toepassen van Rebalacing technieken vanuit mijn huidige opleiding. Dit is een waardevolle basis gelegd voor het begeleiden van anderen.

Dat gun ik jou ook.

Naast individuele sessie biedt ik ook groepsgewijs themabijeenkomsten onder de noemer “Delen is Helen”. Deze bijeenkomsten zijn er voor meiden en vrouwen met een seksueel misbruik ervaring.

De bijeenkomsten  ‘Delen is helen’ vind plaats op de woensdagochtend (behalve in de vakantie periode) van 9.00 tot 10.00 uur in het Levensatelier. Meld je van te voren even per mail bij me aan.

Wil je meer weten of gewoon eens van gedachten wisselen, neem vrijblijvend contact met me op, ik ben er voor je!

Neem contact op met Marijn via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.