Skip to main content

Medewerkers

Medewerkers Ontspanning

Susan Lenting

Docente Yoga

Mijn naam is Susan Lenting, vanaf maart 2024 ben ik als Yoga docente bij het Levensatelier.

Na 30 jaar als verpleegkundige werkzaam te zijn geweest, ben ik me na een moeilijke tijd in yoga gaan specialiseren. De specialisatie lag toen vooral op cliënten met Parkinson en met een herseninfarct.


Alles wat ik daar zag ontstaan en de ervaringen van deze cliënten, zorgde dat ik me verder ging specialiseren. Ik startte in 2018 met de vierjarige opleiding tot yoga docent, zodat ik me ook aan kon sluiten bij de yoga bond. Met de yoga gespreksgroep kon ik samen met de psycholoog een groep starten waar deze cliënten ervaringen konden delen en uiten.


Vanuit deze ervaringen ben ik me gaan verdiepen in klankschalen en hun werking. Deze mag ik graag gebruiken voor ontspannings/ welzijns lessen, bij meditatieve lessen maar ook om spieren meer te laten ontspannen. Dit alles maakte dat ik me ook op het gebied van helen ging richten. Hierin heb ik me in 2018 tot 2020 gespecialiseerd tot spiritueel coach. Waar ik nu coach voor de opleiding ben en andere mag begeleiden op hun pad.

In de zorg en in mijn dagelijks leven pas ik alles toe, wat mij in balans houd en zo makkelijker door het leven kan. luisteren naar mijn innerlijke stem is daar onderdeel van.


Graag deel ik alles wat ik ervaren en geleerd heb, met iedereen die meer rust, balans, lichaamsbewustzijn en zijn eigen ik wil ontdekken.
Het Levensatelier met al zijn specialisaties is daar nu onderdeel van. Ik heb veel zin en ontmoet jou graag, bij mijn yogalessen en klank bad/massages in Het Levensatelier.

Neem contact op met Susan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.