Skip to main content

Medewerkers

Overige hulp

Ellen Kerssemakers

Trainer Mindfulness (volwassenen en jongeren)

Als coach/psycholoog en ervaren trainer vind ik het mooi om me aan te sluiten bij een organisatie als Het Levensatelier, klein en betrokken en de mens bekijken vanuit holistisch perspectief.

Binnen Het Levensatelier verzorg ik de mindfulness training MBSR/MBCT voor volwassenen en jongeren/jongvolwassenen.

Zelf ben ik in 2011 begonnen met yoga en in 2012 begonnen met mediteren. Door mijn reizen door Indonesië en Thailand werd ik geïnspireerd om daar ook thuis verder mee aan de slag te gaan en dit te integreren in mijn leven. In 2014 heb ik daardoor ook de MBSR/MBCT training gevolgd en in 2016 heb ik mijn certificaat tot mindfulness trainer behaald bij het Centrum voor Mindfulness Amsterdam. Daarnaast heb ik ook nog de cursus mindful communiceren en zelfcompassie gevolgd, om me wat meer te verdiepen in vervolgthema’s van mindfulness.

Het heeft mij zelf veel gebracht; om meer in het moment te leven (wat nog steeds een beoefening blijft) en zachter voor mezelf te worden. Dit gun ik ieder ander ook en daarom zou ik het leuk vinden om je te mogen begeleiden tijdens deze mindful reis naar jezelf!

Neem contact op met Ellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.