Skip to main content

Medewerkers

Overige hulp

Marij Niessen

Energetisch therapeut

Mijn naam is Marij Niessen en ik ben geboren en getogen in Asten. Met ingang van 1 februari 2022 ben ik te vinden in Het Levensatelier als energetisch therapeut.                                                                                                                                                                           

Ik ben er zo’n 25 jaar geleden bewust van geworden dat ik door het opleggen van mijn handen of op afstand mensen kan ondersteunen als ze last hebben van stress of andere klachten en heb dit lange tijd gedaan vanuit huis. Ik had een grote behoefte dit verder te ontwikkelen en heb lang gezocht naar een manier die echt bij me past. Sinds 2015 heb ik een heel aantal trainingen en cursussen op het gebied van energetische therapie gevolgd en werk ik met verschillende vormen van energie die precies daar werken waar dat nodig is en je dat brengen waar je aan toe bent, helpend en ondersteunend bij zowel lichamelijke als geestelijke klachten, voor volwassenen en voor kinderen (bij kinderen bijna altijd op afstand).

Het heeft mij persoonlijk veel goeds gebracht, ik heb mezelf zoveel beter leren kennen, heb oude ballast los kunnen laten, voel zoveel meer rust en geluk en dat gun ik iedereen: weer lekker in je vel zitten! Ik vind het heerlijk om dit verder uit te dragen omdat het zoveel moois oplevert, voor ieder persoonlijk, met beide voeten stevig op de grond en op ieders eigen manier.

Ik ontmoet je graag in Het Levensatelier!

Neem contact op met Marij via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.