Skip to main content

Medewerkers

Overige hulp

Martha Kainama

Reflexoloog

Hallo, ik ben Martha Kainama. Mijn roots liggen in Indonesië (de Molukken) maar ik ben geboren en getogen in Weert. Er zijn al veel mooie (levens)ervaringen op mijn pad gekomen maar ook minder mooie ervaringen. Een gebeurtenis met de grootste impact op mijn leven was toen mijn man besloot om in 2008 uit het leven te stappen. Mijn kinderen die toen 4 en 1 waren, zijn de reden geweest om elke dag op te staan en door te gaan. Op het moment dat beide kinderen naar school gingen, begon in 2011 mijn persoonlijke ontwikkeling en wel met de 4-jarige beroepsopleiding Reflexzonetherapie. De opleiding in combinatie met verandering van mijn mindset en levensstijl heeft ervoor gezorgd dat ik weer durfde te leven in plaats van te overleven; onrust maakte plaats voor rust. Sindsdien ben ik me blijven ontwikkelen en bekwamen als therapeut maar ook als mens door verschillende opleidingen, cursussen, bij- en nascholingen te volgen.
Met mijn kennis, levens- en werkervaring hoop ik bij Het Levensatelier nog meer mensen te mogen begeleiden om rust te creëren bij (levens)verandering middels een reflexmoment en/of massage. Vanuit mijn hoofd en hart (be)handel ik; zo blijf ik in beweging.

Neem contact op met Martha via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.