Skip to main content

Het Levensatelier

Missie

Het Levensatelier wil een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van mensen die, al dan niet, een concrete hulpvraag hebben. De setting waar in we werken is professioneel en anders dan het gangbare, doordat we dit in een gastvrije, kleurrijke, laagdrempelige en welkome omgeving doen

Visie

Het Levensatelier wil elke mens welkom heten; voor iedereen is er altijd een luisterend oor. Naast persoonlijke, professionele en laagdrempelige ambulante GGZ-hulp of complementaire ondersteuning te verlenen, biedt Het Levensatelier diverse vormen van creativiteit en ontspanning.

Daarnaast is er aandacht voor maatschappelijke betrokkenheid. Rode draad door alle dienstverlening is het holistisch denken en uitgaan van de eigen kracht van de mens. In overleg met de cliënt wordt bepaald welke “Hulp op maat” het beste past. Vanuit deze visie helpen we de “Kunst van Leven” vorm te geven.

De medewerker van Het Levensatelier is onmisbaar om elk mens welkom te heten en te zien. Aandacht voor een fijne plek is essentieel en heeft Het Levensatelier hoog in het vaandel staan.

Kom en bezoek ons

Kom vrijblijvend langs, we staan je graag te woord


Hulp nodig?