Skip to main content

Medewerkers

Medewerkers Ondersteuning

Resy Martens - Beeks

Gastvrouw, Facilitair en PR

Hallo, mijn naam is Resy Martens-Beeks. Samen met mijn man Rudie en kinderen Stijn en Jodie, woon ik in het gezellige Meijel.        Ik vind het fijn om te zorgen voor anderen en help graag mensen om zich op zijn gemak te voelen.

Als gastvrouw bij het Levensatelier, voel ik mij dus als een vis in het water. De eerste keer dat ik bij Het Levensatelier binnenstapte was het voor mij duidelijk: hier wil ik zijn! Heel blij ben ik dat ik u op deze bijzondere en fijne plek welkom mag heten als u een bezoekje aan ons brengt. Ook zorg ik binnen Het Levensatelier dat er voorraad is van o.a. de koffie, thee en koekjes die u bij ons krijgt. Daarnaast verzorg ik een stukje PR voor de activiteiten die binnen het Levensatelier plaatsvinden zoals Yoga, Creatieve Workshops, Mindfulness etc.

Naast mijn werkzaamheden als gastvrouw ben ik ook Holistisch Kindercoach. Een prachtig vak waarin ik kinderen die niet lekker in hun vel zitten weer wil leren te voelen dat ze goed zijn zoals ze zijn en het vertrouwen in zichzelf weer terugvinden.

Neem contact op met Resy via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.